De volgende redenen om voor Floor‑Heating te kiezen:

FLOOR-HEATING heeft een ruime ervaring, sinds de oprichting zijn er ruim 21000 vloerverwarmings-installaties gemonteerd.

FLOOR-HEATING is opgericht in 1995, met nog steeds dezelfde eigenaar gevolgd door een groep trouwe en vakkundige medewerkers.

FLOOR-HEATING hanteert een ALL-IN concept . 1 vloer=1 prijs!! geen reiskosten, meerwerkprijzen enz. enz. De prijs op uw offerte is de prijs die u betaald.

FLOOR-HEATING maakt gebruik van een geavanceerde leiding detector die de aanwezigheid van leidingen in de vloer scant. Mocht er met in frezen van de sleuven onverhoopt toch een gas/water/cv leiding geraakt worden, dan worden deze kosteloos gerepareerd.

FLOOR-HEATING is een solide en financieel gezond bedrijf. Een bedrijf met 9 bedrijfsbussen, service wagen, en een bedrijfspand van totaal 1100 M².

FLOOR-HEATING heeft een magazijn van 900 M² met een ruime voorraad vloerverwarming buis en regelunits. Wij kunnen snel en scherp uit voorraad leveren.

FLOOR-HEATING heeft een top pakket verzekeringen ondergebracht bij Interpolis. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met uw vloer dan word u direct geholpen en niet afgescheept.